Stagemanagement

Sven: ‘Ik probeer altijd ervoor te zorgen dat de bands en dj’s de show van het jaar spelen. Wat daarvoor nodig is, dat fix ik en los ik op en dat geeft mij voldoening.’ lees meer over interview met Het Klassiek

0
shows
0
changeovers

Live podia

Studio Sven is bij onder andere Into the Woods en Wildeburg Festival verantwoordelijk voor de live podia. Dit betekend dat Sven actief betrokken is bij de voorbereiding van deze live podia en op de dagen zelf fungeert als stagemanager. Door zijn muzikale achtergrond, technisch inzicht en hospitality skills is deze functie op het lijf van Sven geschreven. Een greep uit bands die Sven al op zijn podia heeft mogen verzorgen: Kensington, Anouk, Blaudzun, Chef’Special, Bløf, Van Velzen, Racoon. Stagemanager nodig? Neem gerust contact op via de connect pagina.

Studio Sven - stagemanagement

DJ podia

Naast de vele podia waar livebands spelen verzorgt ook Studio Sven het stagemanagement op dj podia. Naast de technische support en het coördineren tijdens de zogenoemde change-overs is hospitality erg belangrijk bij dit soort podia. De dj moet naast de juiste gear ook ontzorgt worden in de hospitality behoefte zoals eten, drinken maar ook een handdoek en bijvoorbeeld een ventilator tegen de warmte.

Greep uit opdrachtgevers:

Into the Woods Festival

Wildeburg Festival

Liquicity Festival

Dekmantel Festival

Awakenings Festitval

Drumcode Festival

Welcome to the Future

Central Park Festival

Gelderpop

ITW ADE Weekender

Festival Strand en meer.

Gouden porto 2019 nominatie